ганизаторите му - кметът на района инж.Ральо Ралев, заместник-кметът Лариса Кътова и г-н Манолов от Туристическо дружество „Eделвайс-Пловдив” зарадваха децата с много игри, добро настроение, музика, подаръци и лакомства за всички. Празникът уважи и г-н Титюков – заместник-кмет „Спорт, младежки дейности и социална политика” на Община Пловдив. В състезанията взеха участие повече от 600 деца от всички училища на район „Северен”. От 11.00 часа се проведе крос под наслов „На училище-здрави и силни 2012“, в който се включиха ученици от 7 до 18 години в различни възрастови групи. В 14.00 часа започна преглед на туристическите сръчности и умения на деца от 1-ви до 4-ти клас в дисциплините туристическа щафета, теглене на въже и скачане с чували. Тук състезанията бяха отборни от по 5 деца всеки. Участниците останаха много доволни от мероприятието и питаха кога ще има следващо такова.

Вторник, 13 Ноември 2012 11:41

Залесяване на парк „Чехов”.

Залесяване на парк „Чехов” се проведе вчера в район „Северен” – съобщи кмета на района
инж.Ральо Ралев. С помощта на ОП „Градини и паркове” бяха засадени 13 борчета, за да се облагороди парка с
иглолистна растителност. „Навлизаме в сезон, подходящ за засаждане на храстовидна и дървесна растителност и тепърва
ще следват залесителни акции на подходящите места в район „Северен”- коментира
кметът.

Десетки миряни се събраха в храма "Свети Иван Рилски" в район „Северен” на литургия във връзка с църковния празник Архангеловден.  След нея партия ГЕРБ и районната администрация на район „Северен” по традиция раздадоха курбан за здраве и благоденствие на хората.
Присъстваха кмета на район „Северен” инж.Ральо Ралев, заместник-кмета Лариса Кътова, кмета на район „Източен” Петър Петров и заместникът му, общинските съветници Гошо Къчков, Атанас Узунов, както и членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ .

Сряда, 07 Ноември 2012 18:16

Курбан по случай Архангелов ден

Във връзка с църковния празник Архангеловден утре  ПП ГЕРБ, съвместно с районната администрация на район „Северен” по традиция ще раздаде курбан за здраве и благоденствие на миряните.
Курбанът ще се раздава от 10,30 часа в двора на храма „Свети Иван Рилски” в район „Северен”
и е предвиден за 250 души.

<< Начало < Предишна 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 Следваща > Край >>
Страница 360 от 363
DLE 9.6 DLE   UCOZ  joomla!