Неделя, 05 Май 2013 08:23

Велик ден е

На най-светлия християнски празник Возкресение Христово членовете на ГЕРБ – Северен
раздадоха в двора на църковен храм „ Свети Иван Рилски“ 300 козунаци и 1500 боядисани
яйца на миряните, присъстващи на празника.

Кметът на район „ Северен“ инж. Ральо Ралев присъства на службата в храма и пожела
на всички християни да бъдат благословени техните добри намерения, да бъдат чути
и разбрани думите, казани от сърца. „ Нека се умножава добротата и силата, когато
помагаме на човек в нужда! Нека имаме воля да вършим добри дела!“ , каза още кметът
Ралев.

Свещениците от храм „ Свети Иван Рилски“ благословиха дарената трапеза и всички
миряни, изпълнили храма на най-святия християнски празник.

Кметът на район "Северен" инж. Ральо Ралев откри 34-ия национален крос "Свети Георги в парк "Рибница" до спортна зала "Строител". Участие в него взеха повече от 300 любители на спорта от различни възрастови групи. Кметът Ралев,който спортува активно, също взе участие и даде личен пример на дошлите да се включат в кроса.

Националният крос "Свети Георги" е част от общинската програма за развитието на спорта за всички и е четвърти в календара на националната кросова верига "Пловдив-Аквафреш".   Организатор събитието е движение "Спорт за всички" "Мама, татко и аз-баба, дядо и внуче", с изпълнителен директор почетният гражданин на Пловдив Кузман Погончев.

Кросът е под патронажа на кмета на район "Северен" инж. Ральо Ралев, който подсигури награди с парични премии за първите трима класирани отразлични възрастови групи. Национално движение "Спорт за всички" и изпълният му директор Кузман Погончев подсигуриха 22 комплекта медали и сувенирни фанелки.

Събитието завърши с концерт и много веселба.

Кметът на район "Северен" инж. Ральо Ралев открие 34-ия национален крос "Свети Георги" в събота, 27 април. Тържественото начало е от 9.30 ч. в парк "Рибница" до спортна зала "Строител".

Националният крос "Свети Георги" е част от общинската програма за развитието на спорта за всички и е четвърти в календара на националната кросова верига "Пловдив-Аквафреш".   Организатор събитието е движение "Спорт за всички" "Мама, татко и аз-баба, дядо и внуче", с изпълнителен директор почетният гражданин на Пловдив Кузман Погончев.

Кросът е под патронажа на кмета на район "Северен" инж. Ральо Ралев, който е подсигурил награди с парични премии за първите трима класирани мъже и жени от различните възрасти. Национално движение "Спорт за всички" и изпълният му директор Кузман Погончев са подготвили за победителите 22 комплекта медали и сувенирни фанелки. Събитието ще бъде закрито с концерт и томбола с награди.

Организацията на ПП ГЕРБ - район "Северен" дари оборудване за новия пенсионерски клуб в кв. "Гагарин".

Клубът се намира на ул. "Ален мак" срещу пресечката с ул. "Георги Байданов". Помещението е осигурено от със съдействието на кмета на район "Северен" инж. Ральо Ралев. Така той удовлетвори желание на жителите от кв. "Гагарин" за помещение, в което да се събират хората от третата възраст.

Оборудването на пенсионерският клуб - маси, столове и занимателни игри за възрастни хора, е дарение от районната организация на ПП ГЕРБ - район "Северен".

Официалното откриване ще бъде в събота, 27 април, от 11 ч. Ще присъстват представители на районната организация на ПП ГЕРБ - район "Северен" и кандидати за народни представители, издигнати от партията.

Кметът на район "Северен" инж. Ральо Ралев кани жителите на кв. "Гагарин" да се присъединят към празника.

<< Начало < Предишна 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 Следваща > Край >>
Страница 347 от 363
DLE 9.6 DLE   UCOZ  joomla!