Петък, 12 Април 2024 08:21

График за събиране на едрогабаритни отпадъци от 15 до 20 април 2024 г.

Събирането на стари дивани, шкафове, маси, фотьойли, матраци, дюшеци, дограма и други обемни вещи от домакинствата в пловдивските квартали продължава и другата седмица. За да не се образуват нерегламентирани сметища, едрогабаритните отпадъци трябва да бъдат изнесени край контейнерите непосредствено преди да минат машините – рано сутринта или късно предишната вечер.

От общинското предприятие „Чистота“ напомнят, че непотребна покъщнина, до 1 куб. м строителни отпадъци от домашни ремонти и до 6 гуми от лични автомобили се приемат всекидневно на специализираната площадка, която се намира на ул. „Даме Груев“ № 64А.

Всекидневно от 15 до 20 април (от понеделник до събота) – от 6:30 ч. до 14:30 ч.

Микрорайон в граници: на север – ул. „Напредък“; на запад – ул. „Напредък“; на юг – ул. „Лайка“; на изток – бул. „Васил Априлов“;

- ул. „Еледжик“.

Всекидневно от 16 до 19 април (от вторник до петък) – от 6:30 ч. до 14:30 ч.

Микрорайон в граници: на север – бул. „Северен“; на запад – ул. „Брезовско шосе“ и бул. „Цар Борис III Обединител“; на юг – бул. „България“; на изток – бул. „Северен“.

На 16 април (вторник) – от 6:30 ч. до 14:30 ч.

Микрорайон в граници: на север – бул. „България“; на запад – ул. „Победа“; на юг – бул. „Марица-север“; на изток – бул. „Цар Борис III Обединител“.

На 17 април (сряда) – от 6:30 ч. до 14:30 ч.

Микрорайони в граници: на север – бул. „Дунав“; на запад – ул. „Васил Левски“; на юг – бул. „България“; на изток – бул. „Цар Борис III Обединител“;

- на север – бул. „България“; на запад – бул. „Васил Априлов“; на юг – бул. „Марица-север“; на изток – ул. „Победа“.

На 18 април (четвъртък) – от 6:30 ч. до 14:30 ч.

Микрорайон в граници: на север – бул. „Дунав“; на запад ул. „Петър Шилев“; на юг – бул. „България“; на изток – ул. „Васил Левски“.

На 19 април (петък) – от 6:30 ч. до 14:30 ч.

Микрорайон в граници: на север – жп линията Пловдив-Карлово, гара „Филипово“; на запад – бул. „Васил Априлов“; на юг – бул. „Дунав“; на изток – ул. „Брезовско шосе“;

- кв. „Гаганица“.

Умоляват се жителите да се съобразят с графика на ОП "Чистота" за събиране на едрогабаритни отпадъци, с цел превенция образуването на нерегламентирани сметища около контейнерите за смет.

DLE 9.6 DLE   UCOZ  joomla!