Четвъртък, 03 Март 2011 23:30

ПП ГЕРБ в район "Северен" се поклони пред паметника на Панайот Волов

Районната организация на Политическа партия ГЕРБ в пловдивския район "Северен" с ръководител народният представител Стефан Дедев се поклони пред паметника на Панайот Волов в квартал "Захарна фабрика". Въпреки снега и студеното време, да отдадат почит пред подвига на героите дойдоха представители на партийната структура, депутатът Стефан Дедев, кметът на район "Северен" д-р Ина Филипова, заместник-кметът Ангел Ангелов.

Днес се навършват 133 години от Освобождението на България. На този ден нека с признателност си спомним подвига на революционера Панайот Волов, на всички апостоли на свободата, на българските опълченци, на руските, украинските, финландските и всички воини, отдали живота си за българското Освобождение, заяви народният представител от ПП ГЕРБ Стефан Дедев. Отдавайки почит към героите и обръщайки поглед към историята, трябва уверено да гледаме в бъдещето, допълни той.

След като положиха венци и цветя пред паметника на Панайот Волов, представителите на ПП ГЕРБ в район "Северен" се включиха в общоградското честване на Националния празник на България 3-ти март.

DLE 9.6 DLE   UCOZ  joomla!