Петък, 17 Ноември 2023 20:52

Първи приемен ден на Венцислава Любенова като кмет на район Северен

Уважение, добронамереност и желание за диалог демонстрираха гражданите на район „Северен“, които дойдоха в първия приемен ден на новоизбрания кмет от „Продължаваме промяната-Демократична България“ Венцислава Любенова. Тя посрещна всеки с думите: „Моята врата ще е винаги отворена за Вас. Ще работя за това Вие, като граждани, да се чувствате добре там, където живеете“. 

Любенова бе приятно изненадана от топлото посрещане, което гражданите й показаха. Благодари за неочакваните подаръци, които получи от някои и дошлите да се срещнат с нея граждани.

 

Сред очакванията на хората са подобряване на инфраструктурата и цялостната среда в района, както и културните събития в Пловдив да не се случват само в центъра на града, а да стигат и до кварталите в периферията. Граждани сигнализираха и за необезопасени пешеходни пътеки, детски площадки, които се нуждаят от облагородяване и за липсващи чешмички и химически тоалетни в големи обществени пространства и паркове.

 

Районният кмет изслуша внимателно всеки от гражданите и се запозна с казуси, които определи като наистина обществено значими. 

Венцислава Любенова напомни, че приемното време на кмета е в дните в сряда и четвъртък от 15 до 17 часа, с предварително записване, но още веднъж подчерта, че няма да върне гражданин, дошъл при нея с проблем или идея за по-доброто бъдеще на района.

DLE 9.6 DLE   UCOZ  joomla!