Петък, 21 Юли 2023 10:26

С усилията на Стоян Алексиев и родители две нови площадки радват децата на ДЯ „Мечо пух"

Нови детски площадки за игра радват малчуганите от детска ясла „Мечо пух" в „Северен", съобщи кметът на района Стоян Алексиев. Те са факт благодарение на сътрудничеството между кметството, родителите и екипа на детското заведение.
„Погрижихме се и възпитаниците на ДЯ " Мечо пух" в "Северен" да играят на две нови безопасни детски площадки. Адмирации за съдействието на родителите", заяви Алексиев.
Той отново припомни, че грижата за най-малките жители на района е сред основните приоритети в работата на екипа му. Доказателство за това са изградените от началото на мандата му 23 модерни и безопасни детски площадки в различните квартали.
„Освен това работим активно за разкриване на още места в детските заведения. Имаме проект и строително разрешение за градина с физкултурен салон за 4 групи на ъгъла на улиците „Победа" и „Св. Иван Рилски". Проектираме още една нова детска градина с физкултурен салон за 4 групи за 100 деца в двора на ДГ „Бреза". Това означава допълнителни над 200 места за най-малките жители на района", припомни кметът на „Северен" Стоян Алексиев.

DLE 9.6 DLE   UCOZ  joomla!