Сряда, 31 Май 2017 07:54

ДЕВЕТДЕСЕТ ГОДИНИ - С ПЕСНИ И УСМИВКА

90-годишен юбилей посрещна днес кметът на район „Северен” инж. Ральо Ралев заедно с щастливата рожденичка – г-жа Кръстинка Бакърджиева, потребител по проект“ Услуги за по-добър живот“, район“ Северен“, Пловдив.

В дома на бившата учителка се събраха семейството и приятелите й, с които тя дълги години е била неизменен участник и победител в конкурси за стари градски песни. Днес обаче репертоарът бе изпъстрен с прочути италиански любовни песни, които тя бе избрала, за да поздрави скъпия на сърцето й кмет на район „Северен“ и неговия екип, който осъществява проекта. Зарадвана с цветя и подаръци, рожденичката сподели, че грижите, които получава от своя домашен помощник Р. Стойчев, са възстановили болните й крака и тя е готова дори да излиза навън - нещо, което не би и помислила преди месец.

Дъщерята на г-жа Бакърджиева се обърна към кмета с благодарност за грижите и вниманието към майка и и отправи настойчива молба, ако е възможно, проектът да бъде продължен.

Инж. Р. Ралев обясни, че програмата приключва в края на месец октомври и всички имат очакване тя да продължава да се реализира в интерес на десетките потребители – и деца, и възрастни.

В приповдигнато настроение К. Бакърджиева изрази надежда да посреща отново скъпите си гости от проект „Услуги за по-добър живот“, район „Северен“, Пловдив.

Изготвил: Нели Нончева, координатор на проекта

DLE 9.6 DLE   UCOZ  joomla!