Петък, 10 Февруари 2017 09:40

Продължава инициативата „Честит рожден ден!“

Интересна статистика показва, че през най-малкия месец на годината има най-много рожденици, потребители на социални услуги по проект „Услуги за по-добър живот“.

Днес инж. Ральо Ралев – кмет на район „Северен“, Красимир Асенов – зам. кмет и Ръководител на проекта, заедно със социалните работници от Центъра за социални услуги, посетиха най-възрастния рожденик – Кольо Колев и го поздравиха по повод навършване на 87 г.

Г-н Колев беше приятно изненадан от посещението и използва случая, като потребител на услугите от началото на проекта, да сподели своето задоволство от възможността да има личен асистент, който да му помага и подкрепя във всяко едно действие, което го затруднява в ежедневието. При необходимост може да ползва и медико-социални услуги от специалистите по проекта –рехабилитатор, психолог и медицинска сестра. Надява се, че след като се стопли времето ще използва и специализирания транспорт по проекта.

На импровизираното мило тържество, г-н Колев разказа на гостите интересни случки от трудовия си стаж като военен във Военновъздушните сили, а те му пожелаха здраве, дълголетие и да съхрани ентусиазма за общуване, който има и веселия си младежки дух.

Поднесен беше и символичен подарък на рожденика, който трогнат от оказаната чест, благодари за засвидетелстваното внимание на гостите.

DLE 9.6 DLE   UCOZ  joomla!