Цветна детска площадка очаква малчуганите в квартал „Гаганица“. Тя разполага с: комбинирано съоръжение, двойна люлка и клатушка.Направена е ударопоглъщаща настилка, която да предпазва децата от травми. Тя е в зелен цвят. „Щастлив съм, че успяхме да зарадваме жителите на малкото кварталче „Гаганица“ с красива детска площадка.Пожелавам на малчуганите с желание да използват новата придобивка.Нека тази дългоочаквана детска площадка бъде огласяна от много смях и весели игри“, каза кметът на район „Северен“ Стоян Алексиев.

Нова детска площадка бе направена в пространството, заключено между улиците „Филипово“, „Вук Караджич“ и „Поп Грую“.Новата придобивка разполага с : комбинирано съоръжение, двойна люлка, клатушка и къщичка за игра.Настилката е ударопоглъщаща, в зелен цвят. „Надявам се тази пъстроцветна детска площадка да бъде ползвана със здраве от всички малчугани, живеещи в близост.Нека те играят и се забавляват на воля на прекрасните съоръжения, които ги очакват. За техните родители, баби и дядовци поставихме нови пейки, които да служат за отдих в топлите сезони.Грижата за децата на „Северен“ е един от основните ми приоритети“, коментира районният кмет Стоян Алексиев.

Рибен курбан за здраве и благополучие на над 250 човека раздадоха от администрацията на район „Северен“ в двора на църквата „Свети Иван Рилски“ по случай християнския празник Никулден. Храната бе осветена за здраве и благополучие от отец Лазар. Кметът на района Стоян Алексиев раздаде на миряните порциите печена скумрия с картофена салата и ги поздрави за празника. „Никулден е един от най-важните православни празници.Нека Свети Николай Чудотворец, който е закрилник на семейството и рода, Ви даде здраве и щастие, да пази домовете и близките Ви, да Ви дари с надежда и сила“, обърна се към присъстващите Стоян Алексиев.

Кметът на район „Северен“ Стоян Алексиев кани гражданите на 06.12.2021 г. (понеделник) от 10:30 часа в двора на църквата „Свети Иван Рилски“, където ще бъде осветен и раздаден курбан за здраве и благополучие по случай празника на Свети Николай Чудотворец (Никулден). Мероприятието ще се проведе на открито при спазване на всички актуални противоепидемични мерки. Заповядайте!

<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>
Страница 3 от 298

DELOVODNA-SPRAVKA3

m chove-na-stol-320-180-0f44bfc11c31

etajna sobstvenost2

Asymmetrical symbol of Chaos.ant5

banner-monitoring

covid-19-logo22

 

 

DLE 9.6 DLE   UCOZ  joomla!