В малкото кварталче “Гаганица” на “Северен” вече има изцяло асфалтирана улица.Това съобщи районният кмет Стоян Алексиев. Във връзка с множеството сигнали на граждани, живеещи там, бяха предприети действия по извършване на текущ ремонт на улица в квартала, която е била в окаяно състояние.Старата настилка е фрезована, основата е подсилена с трошенокаменна настилка и е положен един пласт плътен асфалтобетон-6 см. Запълнени са и опасни отворени дупки в „Гаганица“ и сега обликът е различен, изразиха задоволството си жителите на квартала.

Кметът на район „Северен“ Стоян Алексиев кани гражданите на патронен празник на НЧ „Проф. Кирил Дженев-2018“.Събитието ще се проведе на 19.06.2021 г. (събота) от 17:00 часа в парк „Рибница“. Очаква Ви пъстра палитра от изпълнения, представени от различните школи към читалището-изложба, балет, съвременни танци, пантомима, поп и джаз музика и народни танци. Входът е свободен! Заповядайте!

201 кг пластмасови капачки предаде кметът на „Северен“ Стоян Алексиев, събрани в администрацията на района. „Благодарим на всички, които със своята активност и съпричастност за поредeн път подпомагат благородната инициатива.По този начин те допринасят за опазване на околната среда.Жителите на „Северен“ винаги са показвали своето сериозно отношение и загриженост към проблема“, похвали гражданите кметът на района Стоян Алексиев. Събраните средства от преработката на рециклируемите материали ще бъдат вложени в облагородяване на детски площадки, паркове, междублокови пространства и укрепване на детски съоръжения в района.

Нови придобивки зарадваха жителите в „Гагарин“. „Увеличихме и облагородихме зелените площи на входа на кв. „Гагарин“ за по-чист, по-зелен и по-красив район „Северен“, съобщи районният кмет Стоян Алексиев. Изградени са нови тротоари около блока, намиращ се на ъгъла на ул. „Кольо Фичето“ и бул. „България“, зад паметника на Юрий Гагарин.Премахнат е стар бетонов стълб на EVN, който възпрепятстваше преминаването на майките с колички и придвижването на възрастните хора.Поставени са 2 нови LED лампи.Монтирани са 4 нови пейки, за да се осигурят места за отдих на преминаващите. В кварталната градинка, намираща се около паметника на Юрий Гагарин, са засадени райграс и цветя- бегонии и пламък.

<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>
Страница 3 от 285

DELOVODNA-SPRAVKA3

m chove-na-stol-320-180-0f44bfc11c31

etajna sobstvenost2

Asymmetrical symbol of Chaos.ant5

banner-monitoring

covid-19-logo22

 

 

DLE 9.6 DLE   UCOZ  joomla!