Кметът на район „Северен“ Стоян Алексиев Ви кани на тържествен концерт с участието на Духов оркестър Пловдив по случай Деня на Съединението. Мероприятието ще се проведе на 06.09.2021 г. (понеделник) от 19:00 часа в парк „Рибница“ при спазване на всички актуални към момента противоепидемични мерки. Събитието се осъществява с подкрепата на Община Пловдив като част от Културния календар на града за 2021 година. Входът е свободен! Заповядайте!

Много рок изпълнения и прекрасно настроение у публиката остави двудневният фестивал „Лятна уикенд сцена за млади рок изпълнители“ в парк „Рибница“ в район „Северен“. Три рок групи дадоха най-доброто от себе си и представиха разнообразна рок музика за радост на всички, посетили събитието. В първата вечер на фестивала на сцената в парк „Рибница“ излязоха младежите от Congail и Pretty Bad, които изпълниха авторска музика.Във втората вечер „ветераните“ от Out of the Road заложиха на световни рок хитове. „Приветствам всички рок групи, които се включват в този фестивал и се надявам, че с техния ентусиазъм, талант и вдъхновение ще зарадват млади и стари почитатели на рок музиката.Искам все повече изпълнители да покажат своите творчески умения пред публиката.Нека този фестивал бъде едновременно забавление за рок групите, но и трупане на опит и професионално представяне пред по-широка аудитория.Именно това ще допринесе за изграждане на по-голяма увереност и самочувствие на тези млади музиканти“, каза на старта на мероприятието кметът на район „Северен“ Стоян Алексиев. „С организирането на този фестивал даваме шанс на млади банди да се изявят пред публика на професионална сцена.Под „млади“ групи имаме предвид не само възрастта на участниците, а това, че групите са новосформирани и досега не са имали възможността да покажат качествата си на голяма сцена“, заяви ивент мениджърът на рок феста Тони Арнаудов-Сатаната. И двете рок вечери преминаха при голям интерес, а присъстващите се потопиха в многообразния свят на рока.

„Ветераните“ в рока от Out of the Road ще закрият фестивала „Лятна уикенд сцена за млади рок изпълнители“ в парк „Рибница“ в район „Северен“.По този начин се спазва традицията след изявите на младите рок групи, на сцената да излязат и по-стари рок изпълнители. Групата Out of the Road е сборна формация от пловдивски рок състави.Тя е новосформирана, от 2021 г.Бандата изпълнява световни и евъргрийн хитове от 80-те и 90-те години.Музикантите от тази сборна формация са стартирали музикалните си кариери още през 90-те години.

Ученическа рок група ще зарадва публиката със своите изпълнения във втората вечер на „Лятна уикенд сцена за млади рок изпълнители“ в парк „Рибница“ в район „Северен“.Тийнейджърите ще пеят и свирят на 28.08.2021 г.(събота) от 19:00 часа. СиДиез е ученическа група, създадена през пролетта на 2019 г. В първоначалния състав влизат Анджи Янева (китари), Кристиян Парков (китари), Даниел Вълчев (барабани) и Милен Димитров (бас китара). В тази формация бандата изнася няколко концерта, след което през есента на 2019 г. към СиДиез се присъединява Катрин Радева (вокали), а не след дълго Ивайло Петков заема мястото на Милен Димитров зад бас китарата.Този състав остава и постоянен до настоящия момент. Концертните изяви на групата са предимно в Пловдив, свирили са също във Варна, Монтана, а скоро ще се изявят и в София. Репертоарът на СиДиез включва популярни рок, хард рок и метъл песни.

<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>
Страница 9 от 295

DELOVODNA-SPRAVKA3

m chove-na-stol-320-180-0f44bfc11c31

etajna sobstvenost2

Asymmetrical symbol of Chaos.ant5

banner-monitoring

covid-19-logo22

 

 

DLE 9.6 DLE   UCOZ  joomla!