Ученическа рок група ще зарадва публиката със своите изпълнения във втората вечер на „Лятна уикенд сцена за млади рок изпълнители“ в парк „Рибница“ в район „Северен“.Тийнейджърите ще пеят и свирят на 28.08.2021 г.(събота) от 19:00 часа. СиДиез е ученическа група, създадена през пролетта на 2019 г. В първоначалния състав влизат Анджи Янева (китари), Кристиян Парков (китари), Даниел Вълчев (барабани) и Милен Димитров (бас китара). В тази формация бандата изнася няколко концерта, след което през есента на 2019 г. към СиДиез се присъединява Катрин Радева (вокали), а не след дълго Ивайло Петков заема мястото на Милен Димитров зад бас китарата.Този състав остава и постоянен до настоящия момент. Концертните изяви на групата са предимно в Пловдив, свирили са също във Варна, Монтана, а скоро ще се изявят и в София. Репертоарът на СиДиез включва популярни рок, хард рок и метъл песни.

Почитателите на алтернативния рок ще имат възможността да се насладят на изпълненията на младежката рок група Pretty Bad на 27.08.2021 г. (петък) от 19:00 часа на сцената в парк „Рибница“.Младите дарования ще пеят и свирят в първата вечер от фестивала „Лятна уикенд сцена за млади рок изпълнители“ в район „Северен“. Pretty Bad е Alternative Rock група, основана в края на 2019 г. Бандата се състои от четирима надъхани таланти-Стоил Божилов (бас китара), Боян Боев (вокали и китара), Евгени Симекчийски (китара) и Цветан Шангов (барабани). Те издават дебютното си EP (краткосвирещ албум) “Gladstone” година по-късно и в момента работят над първия си дългосвирещ албум, който може да очаквате до края на годината. Добре познати на пловдивската ъндърграунд сцена, те са готови да дадат всичко от себе си на всеки концерт и да ви разтърсят с малко Rock'N'Roll!

Талантливите млади рокаджии от Congail дават старт на „Лятна уикенд сцена за млади рок изпълнители“ на 27.08.2021 г. (петък) от 19:00 часа в парк „Рибница“ в район „Северен“. Група Congail съществува от не толкова далечната 2018 г., когато децата от семейство Мак Гонегал (Мейв, Ева и Бренос Мак Гонегал), ученици в Музикалното училище в Пловдив, решават да се съберат и да напишат музика по поезията на баща си- Брендан. Първоначално започват като трио, после се присъединява флейтистът Явор Ангелов, който идеално пасва на звука, който търсят Congail (групи като Jethro Tull и Canned Heat ги вдъхновяват да добавят флейта). Congail използват както акустични инструменти (контрабас, цигулка, виола, флейта, арфа), така и електрическа и бас китара. През 2020 г. барабанист на групата става Дани Пържанов, с който се оформя окончателното звучене. Congail имат записано EP (краткосвирещ албум) от началото на 2021 г. , което се казва “Bambozoo the Mouse”, а в началото на 2022 г. се очаква да излезе и първият им дългосвирещ албум.

Кметът на район „Северен“ Стоян Алексиев кани гражданите на „Лятна уикенд сцена за млади рок изпълнители“.Събитието ще се проведе в парк „Рибница“ в две поредни вечери-на 27.08.2021 г. (петък) и 28.08.2021 г. (събота) от 19:00 часа.Четири младежки пловдивски рок банди ще се погрижат за доброто настроение на публиката-Congail, Pretty Bad, СиДиеЗ и Out off the Road. Очаква Ви много рок и прекрасни емоции! Мероприятието ще се осъществи при спазване на актуалните към момента противоепидемични мерки. Заповядайте!

<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>
Страница 6 от 292

DELOVODNA-SPRAVKA3

m chove-na-stol-320-180-0f44bfc11c31

etajna sobstvenost2

Asymmetrical symbol of Chaos.ant5

banner-monitoring

covid-19-logo22

 

 

DLE 9.6 DLE   UCOZ  joomla!