С помощта на ОП „Чистота” днес бе боядисана сградата на районната администрация в район „Северен”, след като беше нашарена със спрей.

Сградата се намира на бул.”Цар Борис ІІІ Обединител” №22А, а „художниците” са надраскали стената на аварийния изход на кметството.

„Апелирам гражданите на район „Северен” да сигнализират в районната администрация , ако станат свидетели на подобни вандалски прояви – коментира инж.Ралев – а ние, съвместно с ОП „Чистота” ще предприемем действия за почистване на всички компрометирани фасади”.

 

Понеделник, 02 Юни 2014 07:35

Ден на детето в парк „Рибница”

По повод първи юни – Ден на детето в парк „Рибница” днес се проведе тържество за децата от всички детски градини на район „Северен” – съобщи кметът на района инж.Ральо Ралев.

Забавленията за малчуганите започнаха в 10.30 с поздрав от инж.Ралев. Гости на тържеството бяха директорите на детските заведения от район „Северен”, както и служители на районната администрация.

За децата се погрижиха аниматори, които допринесоха за доброто настроение на всички присъстващи. С много музика, танци и игри слънчевите усмивки не слязоха от лицата на децата.

А накрая всички малчугани получиха книжки за оцветяване и лакомства, осигурени от кмета на район „Северен” и екипът му.

Благотворителна акция за жителите на гр.Сремска Митровица, Сърбия стартира от 01 юни в район „Северен” – съобщи кметът на района инж.Ральо Ралев.

От 01 до 10 юни в районната администрация ще се събират дарения от следните продукти:

-          Вода – бутилирана

-          Детски дрехи – изпрани и пакетирани, готови за ползване

-          Консумативи от първа необходимост

Сремска Митровица е град във Войводина, северна Сърбия. Там се организира и провежда международен фолклорен фестивал. След преливането на река Сава жителите са евакуирани.

Продуктите ще се събират в районната администрация на „Северен” на адрес гр.Пловдив, бул.”Цар Борис ІІІ Обединител” № 22А при дежурния .

За големи количества вода – лице за контакт Николина Георгиева тел.032/901 174 и +359 879 63 20 20

„След 10-ти събраните количества продукти ще се изпратят до гр.Сремска Митровица, Сърбия, а при необходимост кампанията ще бъде удължена” – коментира кметът инж.Ралев.

Празник за най-малките деца, по случай първи юни – Ден на детето се проведе днес в ДЯ „Мечо Пух” в район „Северен” – съобщи кметът на района инж.Ральо Ралев.

На тържеството на двегодишните деца гост беше заместник-кметът на района Лариса Кътова.

С много настроение, музика, танци и модно ревю децата искрено се забавляваха.

Персоналът на детската ясла беше подготвил и спектакъл от куклено-театрално изкуство.

За финал всички малчугани получиха подарък-детска книжка за оцветяване, както и много лакомства. Родителите бяха щастливи и с гордост снимаха децата си.

<< Начало < Предишна 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 Следваща > Край >>
Страница 327 от 357
DLE 9.6 DLE   UCOZ  joomla!