Печат на тази страница
Петък, 06 Март 2015 08:22

Район „Северен” стартира своята капиталова програма

Район „Северен” стартира своята капиталова програма за 2015 –та година с ремонт на асфалтови настилки и поставяне на паркови пейки.

В понеделник 9-ти март стартира акция по поставяне на пейки в район „Северен”. Пейките ще бъдат монтирани на места с оформени кътове за отдих, в близост до детски площадки, градинки и междублокови пространства. Определянето на подходящите места за това ще става освен по преценка на районната администрация и по предложения на гражданите. Първата акция по поставяне на пейки ще бъде на следните адреси : ул.”Борба” №17, ул..”Тича” №4, бул.”Дунав” №36, ул.”Полк.Сава Муткуров” №20, бул.”Дунав” №186А, ул.”Стоян Заимов” №16, ул.”Борба” №11-21 и №23-33. Жителите на район „Северен”, които имат предложения къде да бъдат монтирани нови пейки могат да подават своите заявления в деловодството на район „Северен”.

През следващата седмица при подходящи атмосферни условия ще стартира и ремонтът на асфалтовите настилки в район „Северен”. Районната администрация ще приема сигнали от граждани за компрометирани участъци по уличните платна на следния телефон : 032/ 901 168