Петък, 16 Май 2014 15:36

24-ти май днес в район „Северен”

По случай предстоящия празник на българската писменост и култура 24-ти май днес в район „Северен” се проведе тържество, организирано от кмета на района инж.Ральо Ралев.

На коктейла присъстваха и заместник-кметовете на район „Северен” Лариса Кътова и Красимир Асенов, кметът на район „Източен” Петър Петров, заместник-кметът на район „Източен” Николай Чунчуков, кметът на район „Южен” Валентин Василев, директорите на училищата и детските градини в район „Северен”, а също така и учители, дали висок принос в професионалната си ангажираност.

С грамоти бяха удостоени директора на ЦДГ „Марица” Надежда Дервенска по случай 50 години от създаване на детското заведение, директора на ЦДГ „Бреза” Нели Димитрова – във връзка с 50-годишния юбилей и директора на ЦДГ „Дъга” Димитринка Симеонова по случай честването на 30-годишния им юбилей.

За висок професионализъм и издигане авторитета на учителската професия, за утвърждаване на будителските традиции в образованието – извор на познание, мъдрост и вдъхновение кметът на район „Северен” инж.Ральо Ралев връчи грамоти на Иванка Миланова – начален учител в НУ „Христо Ботев”, Румяна Търпова – учител по биология в СОУ „Хр.Г.Данов”, Милка Динкова – учител по физическо възпитание и спорт в СОУ „Хр.Г.Данов”, Елена Алексиева – помощник-директор в ОУ „Панайот Волов”, Миглена Влахова – помощник-директор в ОУ „Панайот Волов”, Жореса Манолова – помощник-директор в ОУ „Райна Княгиня”.

За високи постижения в дейността им грамоти получиха Мариела Николова – директор на ФЕГ „Антоан Дьо Сент Екзюпери”, Мариана Димитрова – директор на ЕГ „Иван Вазов”, Сашка Кръстева – директор на СОУ „Пейо Кр.Яворов” и Мария Гайдарова – директор на ОУ „Райна Княгиня”, която на 17-та национална конференция на СБУ в направление директори и помощник-директори е удостоена със званието Директор на годината за България!

Директорките на свой ред бяха подготвили интересна награда за кмета на район „Северен” инж.Ральо Ралев, а именно – златен медал.

Химнът на солунските братя Кирил и Методий „Върви народе възродени” стопли сърцата на присъстващите, а деца от СОУ „Пейо Кр.Яворов” изпълниха музикална програма за гостите.

 

 banner-monitoring

 anketa

Спри домашното насилие!

 

 

 

DLE 9.6 DLE   UCOZ  joomla!