Четвъртък, 13 Септември 2018 12:20

Да изчистим България заедно

 За поредна година администрацията на район „Северен” ще се включи в най-мащабната доброволческа инициативата „Да изчистим България заедно”, която ще се проведе тази събота на 15. септември 2018 г. – съобщи кметът на район „Северен” инж.Ральо Ралев.

            Сборният пункт на желаещите да се включат в екологичното мероприятие е в 9.30 часа на бул.”Марица” №19 (пред магазин „Лекси”). Предвидено е да бъдат почистени тревните площи на изток по поречието на река Марица до пешеходния мост.

            Материали – чували и ръкавици ще бъдат раздавани на сборния пункт.

            „Приканвам домоуправителите, а и всички жители на район „Северен” да се включат в тази инициатива за опазване на околната среда като организират почистване пред дома си, в близката градинка или детска площадка” – сподели инж.Ралев.

            В момента материали за почистване гражданите могат да получат от стая №12 (Екологията) на районната администрация на бул.”Цар Борис ІІІ Обединител” №22А, а в деня на почистването – 15.септември чували и ръкавици могат да бъдат получени от дежурния служител в кметството на горепосочения адрес.

 

m chove-na-stol-320-180-0f44bfc11c

covid-19-logo 

 etajna sobstvenost

Asymmetrical symbol of Chaos.ant1

 banner-monitoring

 

 

 

DLE 9.6 DLE   UCOZ  joomla!