Сряда, 04 Април 2018 07:08

събиране на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване

Успешно премина акцията за събиране на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване (ИУЕЕО), организирано днес от районната администрация в район „Северен” – сподели кметът на района инж.Ральо Ралев.

Неработещите електрически и електронни уреди гражданите предаваха от 09.00 до 13.00 часа на паркинга източно от бул.”България” №108, (южно от кметството на район „Северен”).

В мобилния пункт жителите на района най-често предаваха следните уреди: хладилници, монитори, телефонни апарати, ютии, тостери, телевизори, зарядни устройства и други, като 17 на брой домакинства се включиха активно и изчистиха домовете си от ненужните ел.уреди.

3 домакинства отправиха своите заявки на тел. 032/901 165 – отдел „Екология” на район „Северен”, посочвайки своето име, адрес, телефон и вида на излезлия от употреба уред. В срок до две седмици ще бъдат посетени на адрес и ненужните им уреди ще бъдат взети, като предварително ще бъде уговорен часа и датата на посещението.

„ Този вид мероприятия вече са традиционни за район „Северен”, и съм щастлив, че все повече хора се възползват от услугата, като по този начин се грижим за една по-чиста околна среда” – коментира инж.Ралев.

 

 banner-monitoring

 anketa

 

 

 

DLE 9.6 DLE   UCOZ  joomla!