Сряда, 15 Ноември 2017 09:37

излезли от употреба МПС

Акция по репатриране и облепяне на излезли от употреба МПС-та се проведе в район "Северен", съобщи кметът на района инж. Ральо Ралев. Принудително бяха репатрирани 7 бр. автомобили, а 13 бр. са облепени с предупредителен стикер.

МПС-тата, които са в нарушение на Наредбата за управление на отпадъците на територията на Община Пловдив, бяха отстранени от следните адреси: ул.”Достоевски” № 1, бул. “България  6, ул. “Стара планина” до ВУАРР, бул. “България”  182, бул. “Васил Априлов”  144, ул. “Ален мак”  12, ул. “Иван Рилски”  16.
Кметът на район "Северен" напомня, че се облепят автомобили, които не са в движение, без технически преглед за последните две години и намиращи се на терени общинска собственост. 

След облепяне на автомобилите собствениците имат 90-дневен срок, в който следва да преведат автомобилите се в техническо изправно състояние, да ги преместят на частен терен или да ги предадат за разкомплектоване на лицензирани за целта фирми. 

В следствие на неизпълнени такива предписания следва акция по репатриране на излезлите от употреба МПС-та. 

Телефонът, на който гражданите могат да подават своите сигнали за местоположението на излезли от употреба моторни превозни средства на територията нарайон "Северен", е 032/901 165 - отдел "Екология и чистота" към районното кметство.

 

 banner-monitoring

 anketa

 

 

 

DLE 9.6 DLE   UCOZ  joomla!