В район „Северен" стартира акция по премахване на излезли от употреба МПС-та – съобщи кмета на района инж.Ральо Ралев.

В районната администрация се събират данни за неизползваеми автомобили, които заемат така необходимите места за паркиране.

До момента в списъка фигурират 28 автомобила.

В понеделник се сформира комисия, която ще обхожда излезлите от употреба МПС-та и ще ги облепя със стикери. Ако в тримесечен срок същите не са премахнати доброволно стартира принудителното им отстраняване.

„Призовавам гражданите да проявят активност и да сигнализират за излезли от употреба МПС-та на тел.032 / 901 165" – допълни Ралев.

Днес приключиха ремонтните дейности по обновяване на тротоарната настилка в участъка от бул.Дунав до ул.”Стефан и Обрейко Обрейкови” в кв.”Гагарин” – съобщи кметът на район „Северен” инж.Ральо Ралев.

Изпочупените и опасни за преминаващите граждани плочки в близост до СОУ „Никола Вапцаров”  вече са подменени с нови- вибропресовани .

В този участък също така предстои да бъде извършено преасфалтиране на пътното платно, с оглед на подобряване на инфраструктурата  в квартала.

В момента се извършва и подмяна на тротоарната настилка на ул.”Антон Митов”, която ще приключи до дни.

Средствата за ремонтните дейности са от приходите на районната администрация от гаражни клетки.

 

Три мраморни маси за шахмат и дъска за игра на открито ще има в район „Северен”, съобщи кметът инж. Ральо Ралев. Масите са с размер 1,20/60 см. Разделени са на две половини – за двете игри.

Една от масите вече е монтирана на пазара на ул. „Сакар планина”. Тя се превърна в истинска атракция – пенсионерите се събират там не само за игра, а и на раздумка.

Предстои да се поставят още две маси в района.

„Искаме да създадем добри условия за почивка на живеещите в район "Северен”

<< Начало < Предишна 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 Следваща > Край >>
Страница 244 от 266

DELOVODNA-SPRAVKA3

m chove-na-stol-320-180-0f44bfc11c31

etajna sobstvenost2

Asymmetrical symbol of Chaos.ant5

banner-monitoring

covid-19-logo22

 

 

DLE 9.6 DLE   UCOZ  joomla!