С днешната акция по залесяване в ОУ „Райна Княгиня” започват тържествата по случай 45 години от създаването на най-голямото основно училище в район „Северен” – съобщи кметът на района инж.Ральо Ралев.

В 13.30 часа днес – 22 април- Ден на Земята- в двора на училището ще бъде дадено началото на еко акция, която ще осъществят съвместно ученици от четвърти и седми клас на училището и администрацията на район „Северен”, в лицето на инж.Ральо Ралев и директора на РИОСВ Пловдив г-н Тамер Бейсимов.

П О К А Н А

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

Имам удоволствието да Ви поканя на 17.04.2014 год. /четвъртък/ от 10.00 часа в парк „Рибница", находящ се в район „Северен", където под патронажа на Кмета на района инж.Ральо Ралев ще се проведе „ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИК НА ИЗКУСТВАТА".

Децата от район „Северен" ще покажат своите умения в различни изкуства, като част от тях ще вземат участие в украсяването на три двуметрови яйца.

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

С оглед на неблагоприятните метеорологични условия Ви предупреждавам, че в случай на дъжд мероприятието ще се отложи за 22.04.2014 год. вторник/от 10.00 часа

ИНЖ. РАЛЬО РАЛЕВ

КМЕТ

ОБЩИНА ПЛОВДИВ-РАЙОН „СЕВЕРЕН"

Пловдив, бул. " Цар Борис III Обединител" 22А , тел: (032) 959 004, факс: (032) 901 161

 

Само за едно денонощие в район „Северен" са откраднати 3 бр. бетонни капаци на шахти , в които са разположени съоръжения на кабелни оператори - съобщи кмета на район „Северен" инж.Ральо Ралев.

Откраднатите капаци на шахти се намират на бул."Марица" пред Детската млечна кухня и по продължението на същия булевард в посока изток.
След спешната намеса на служителите на районната администрация днес едното съоръжение беше обезопасено, а до ден ще бъде отстранен проблема и с останалите две шахти.
„Кражбата на капаци на шахти е един от сериозните проблеми, който създава опасност за живота на хората. Обръщам се с молба към жителите на район „Северен" в случай, че забележат подобна липса да сигнализират веднага на тел. 901-179, който е денонощен. Със своевременната реакция от наша страна ще помогнем за предотвратяване на евентуални инциденти."
Днес инж.Ральо Ралев ще изпрати и сигнално писмо до Началника на Трето РУ на полицията за засилване на контрола и наблюдението на подобни съоръжения.

Инж.Ральо Ралев- кмет на район „Северен" и екипът му присъстваха на тържество по случай Възкресение Христово в Дома за възрастни хора с умствена изостаналост „Свети Врач" в Пловдив.

Представена бе художествена програма с участието на деца от ЦДГ „Арлекино", група от Центъра за психично здраве и представители на дома.

По случай предстоящите празници – Цветница и Възкресение Христово се изпълниха много песни, рецитираха се и стихотворения.Програмата завърши с дискотека за хората от дома.

<< Начало < Предишна 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Следваща > Край >>
Страница 238 от 261

DELOVODNA-SPRAVKA3

m chove-na-stol-320-180-0f44bfc11c31

etajna sobstvenost2

Asymmetrical symbol of Chaos.ant5

banner-monitoring

covid-19-logo22

 

 

DLE 9.6 DLE   UCOZ  joomla!