На 20 март 2015 г. по идея и под патронажа на Кмета на район „Северен" инж. Ральо Ралев, физкултурният салон на СОУ „П. Яворов" събра за волейболна надпревара „Толерантност" три отбора с изявени средношколски спортисти и обедини спортните вълнения на ученици, спортни деятели и кметска администрация около идеята, колко силна, неподправена и въодушевяваща е енергията, идваща от младостта, волята за победа и спортсменството.

Въодушевяващи гости на събитието бяха Георги Пилев – заместник-областен управител, Петър Зехтински – заместник-кмет „СМДСП" на Община Пловдив, инж. Ральо Ралев – кмет на район „Северен", Лариса Кътова – заместник-кмет на район „Северен", Сашка Кръстева – директор на СОУ „П.Яворов", както и много любители на красивата игра.

Отборите на училището домакин СОУ „П.Яворов", на ЕГ „Ив.Вазов" и на ЕГ „Пловдив" се противопоставиха един срещу друг в мачове от по три гейма, за да демонстрират високото си спортно майсторство и умението да воюват за всяка точка. Получи се небивала по своята емоционалност игра, високият градус на която увлече всички присъстващи, а оспорваните двубои изведоха на финала отборите на ЕГ „Пловдив" и СОУ „П.Яворов". По-упорити и хладнокръвни, по-изобретателни и издръжливи се оказаха учениците от отбора домакин, вдъхновявани от своя треньор Марияна Николова, известна национална състезателка от близкото минало. Яворовци спечелиха заслужено купата на Кмета на район „Северен", но състезателите и от трите състава получиха грамоти и се окичиха с медали за изключително спортсменската си игра и умението да извличат удоволствие от спортната надпревара.

Незабравимият спортен празник ознаменува 105-та годишнина от основаването на СОУ „П.Яворов", чиито спортисти в колективните игри от дълги години са водещи в средношколските надпревари. Прекрасен завършек на празника бе отрязването на торта с надпис „Аз обичам спорта", която училището домакин бе приготвило за своите състезатели и гости. Всички присъстващи, силно впечатлени от размаха на играта и емоциите, се обединиха около убеждението, че вдъхновяващото спортно начинание „Толерантност" трябва да има продължение и през следващата година.

Четвъртък, 19 Март 2015 06:45

Волейболен трибой

П О К А Н А

 

КМЕТЪТ НА РАЙОН „СЕВЕРЕН”

ИНЖ.РАЛЬО РАЛЕВ

 

ИМА УДОВОЛСТВИЕТО ДА ВИ ПОКАНИ НА

 

ВОЛЕЙБОЛЕН ТРИБОЙ

 

Т О Л Е Р А Н Т Н О С Т

 

 

Състезанието ще събере най-добрите волейболисти на ЕГ „ИВ.Вазов”, ЕГ „Пловдив” и СОУ „П.Яворов”

на 20 март 2015 г., от 14, 00 часа

в спортната зала на СОУ „П.Яворов”.

 

Привилегията да Ви посрещнем като скъп гост ще бъде изцяло на организаторите и състезателите!

Очакваме ви!

Вторник, 17 Март 2015 21:47

Първа копка

На 18.03.2015 г. от 10.00 часа район „Северен” стартира своята капиталова програма за 2015 –та година.

В тази връзка имаме удоволствието да Ви поканим на първа копка за изграждане на нови паркоместа на ул. „Средец” – в участъка от ул. „Полк. Сава Муткуров” до ул. „Войводиново”.

За пореден път призоваваме гражданите да подават сигнали в районната администрация за компрометирани участъци по уличните платна на следния телефон: 032/ 901 168.

Сряда, 11 Март 2015 08:47

17 нови пейки

17 нови пейки вече са монтирани в район „Северен” – съобщи кметът на района инж.Ральо Ралев.

Съоръженията се поставят на места с оформени кътове за отдих, градинки, междублокови пространства, в близост до детски площадки. Също така на места, на които е необходимо да бъдат подменени стари или повредени съоръжения за сядане.

Утре предстои поставяне на още 16 бр.паркови пейки в кв.”Гагарин” на бул.”Дунав” №186А, бул.”Дунав” №182, ул.”Борба” №5, ул.”Барикадите” №18и №20.

Жителите на район „Северен”, които имат предложения къде да бъдат монтирани нови пейки могат да подават своите заявления в деловодството на район „Северен”, както и да се обаждат на тел. 032/901 165  - отдел „Екология”.

<< Начало < Предишна 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 Следваща > Край >>
Страница 199 от 256

DELOVODNA-SPRAVKA3

m chove-na-stol-320-180-0f44bfc11c31

etajna sobstvenost2

Asymmetrical symbol of Chaos.ant5

banner-monitoring

covid-19-logo22

 

 

DLE 9.6 DLE   UCOZ  joomla!