Петък, 17 Октомври 2014 14:21

Акция по репатриране.

В район „Северен” стартира акция по облепяне на излезли от употреба МПС-та.

Днес , комисия в състав – служители на район „Северен”, Трето РУ Полиция Пловдив, ОП „Паркиране и репатриране” Пловдив и от рециклиращата компания извършиха оглед на 36 бр.автомобили.

21 от автомобилите в огледа бяха облепени със стикер – предписание за преместване на излязло от употреба моторно превозно средство.

Ако в тримесечен срок същите не са премахнати доброволно от собствениците им стартира принудителното им репатриране и преместване на общински паркинг на ул.”Георги Бенев” №9.

В районната администрация се събират данни за неизползваеми автомобили, които заемат така необходимите места за паркиране.

През следващата седмица предстои втора акция по облепване със стикери.

„Призовавам гражданите да проявят активност и да сигнализират за излезли от употреба МПС-та на тел.032 / 901 165”.

С празничен концерт район „Северен” днес отбеляза Международния ден на възрастните хора.

Концертът е организиран от районната администрация и е под патронажа на Кмета на района инж.Ралев.

На открита сцена в парк „Рибница” Кметът инж.Ралев поздрави всички присъстващи на мероприятието, като пожела крепко здраве на хората от третата възраст и уточни, че не е безразличен към проблемите им и вратата на кабинета му винаги ще бъде отворена за тях.

Програмата стартира с малките изпълнители – децата от ОДЗ „Космонавт” и ЦДГ „Весела”, които представиха на публиката песни, смешки и танци.

След тях на сцената излезе вокална група „Незабрава” гр.Пловдив, с художествен ръководител Рени Горанова – носителка на първа награда от национален фестивал „Чучулига” – гр.София. Вокалната група е носител на първа награда от национален фестивал „С песните на Ари” 2014 - гр.Хасково, първа награда на национален фестивал „Нежно чувство” 2014 гр.Пловдив, диплом и сребърен медал на национален фестивал 2014 год.гр.Хисар.

Техните изпълнения на песни като „Засмяна пролет”, „Не си ли ти разбрала йощ”, „Пролетен грях”, „Ангел мой”, „Бе лунна нощ” , „Маринела” и др. накараха публиката от възрастни хора да си спомни за младостта и за приятните моменти от техния живот.

ОБЩИНА ПЛОВДИВ-РАЙОН „СЕВЕРЕН”

 

П О К А Н А

 

По случай

Международния ден на възрастните хора

 

на 16.10.2014 /четвъртък/ от 11,00 часа

 

под патронажа на Кмета на район „Северен”

инж.Ральо Ралев

 

ще се проведе концерт в парк „Рибница”

открита сцена

с участието на вокална група „Незабрава” и изпълнения на деца от ОДЗ „Космонавт” и ЦДГ „Весела”

 

 

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

 

От днес в район „Северен” започна изплащането на възнагражденията на участниците в секционните избирателни комисии от изборите за народни представители на 05.10.2014 год.

Гражданите могат да получат своите средства от касата в сградата на бул.”Цар Борис ІІІ Обединител” № 22А. Работното време на касата е 8,30-12,00 часа; 12,30 – 16,30 часа, като в последния работен ден от месеца касата работи до 13,30 часа.

<< Начало < Предишна 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 Следваща > Край >>
Страница 198 от 240

 

 banner-monitoring

 anketa

Спри домашното насилие!

 

 

 

DLE 9.6 DLE   UCOZ  joomla!