Общинската администрация на район „Северен” организира литературно четене и представяне на поетесата Елена Дириманова и нейните произведения – съобщи кметът на района инж.Ральо Ралев.

Литературното четене ще стартира утре – 26 февруари от 11.00 часа в пенсионерски клуб „Надежда”, находящ се на ул.”Гонда вода” №1 в район „Северен”.

Ще бъдат представени шест произведения на поетесата – „Песъчинка”, „Небесна любов”, „Мигновения”, „Полъх от безкрая”, „Небесни върхари” и „Люлякови сънища”.

„Заповядайте, нека заедно се насладим на прекрасните стихове” – приканва жителите кметът на района инж.Ралев.

Във връзка с провеждане на функционални изпитания за интеграция на Локална система за оповестяване /ЛСО/ на петролна складова база „Пловдив” към Национална система за ранно предупреждение и оповестяване на населението Ви уведомяваме, че на 26.02.2015 г. /четвъртък/ от 16.00 часа ще се проведат тестове на „ЛУКОЙЛ България” ЕООД с административен адрес ул.”Васил Левски” №121, включващи излъчване на акустични сигнали и гласови съобщения от сиренните системи за техническа проверка с цел недопускане на паника сред населението.

Конкурс за най-красиви ръчно изработени мартенички стартира днес в район „Северен” – съобщи кметът на района инж.Ральо Ралев.

Надпреварата ще бъде между всички детски градини и обединени детски заведения в района под наслов „Малките ръчички майсторят мартенички”.

Целта на мероприятието е децата да се научат от най-ранна възраст да работят в екип за постигане на крайната цел – спечелване на конкурса.

На 4-ти март от 10.30 часа в заседателната зала на кметството на район „Северен” сформирано жури ще определи децата от кое детско заведение са се справили най-добре със задачата. С грамоти ще бъдат отличени победителите на първо, второ и трето място.

Кметът на района инж.Ральо Ралев пожелава успех на всички деца, включващи се в надпреварата.

Вторият благотворителен базар стартира днес от 10.30 часа в заседателната зала на район „Северен”. На него бяха представени мартенички, изработени от хората на Дома за възрастни хора с умствена изостаналост „Св.Врач” с директор Елена Шопова.

Набраните средства ще бъдат използвани за подобряване на бита и организиране на културни прояви за хората от дома.

Възпитаниците на ОДЗ „Космонавт” с директор Слава Антова се погрижиха за доброто настроение на всички присъстващи. Те изпълниха първомартенски песни и танци и отправиха пожелания за здраве и успехи на кмета на района инж.Ральо Ралев, заместник-кметовете Лариса Кътова и Красимир Асенов и целия колектив на районната администрация.За всички деца домакините бяха подготвили подаръчни торбички с лакомства.

<< Начало < Предишна 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 Следваща > Край >>
Страница 198 от 252

m chove-na-stol-320-180-0f44bfc11c

covid-19-logo 

 etajna sobstvenost

Asymmetrical symbol of Chaos.ant1

 banner-monitoring

 

 

 

DLE 9.6 DLE   UCOZ  joomla!