Понеделник, 27 Юли 2015 11:57

ПОКАНА

П О К А Н А


 

           

 

            УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

 
           

           

            Имам удоволствието да Ви поканя на 29.07.2015 (сряда) от 11.00 часа на откриването на изцяло обновения паркинг, находящ се на ул.”Борба” №11-21, след което ще направим първа копка на реконструкцията на паркинга на ул.”Борба” №23-33.

 

ОЧАКВАМЕ ВИ!

 

       

    ИНЖ. РАЛЬО РАЛЕВ

     КМЕТ

Кметът на район „Северен” инж.Ральо Ралев, заедно с Минко Кафтански и Петър Зехтински – заместник-кметове в община Пловдив откриха днес изцяло обновения двор, оборудван с нови съоръжения за игра в детска ясла „Дребосъчета”, както и новоизградена рампа и слънцезащитно устройство пред млечна кухня „Слънчеви усмивки” в район „Северен”.

Мероприятията уважиха общински съветници, заместник-кметове на райони, директори на общински предприятия и служители.

В двора на ДЯ „Дребосъчета” с директор Диана Калбурова , в който имаше единствено пейки вече са монтирани 4 бр. нови съоръжения за игра, на които най-малките жители на район „Северен” ще използват за забавления и усъвършенстване на моториката си. Това са широка детска пързалка с тунел, пружинна детска клатушка, къщичка за тематични игри „Магазин” и детски тунел „Влакче”, поставени върху ударопоглъщаща настилка в червен и зелен цвят.

Децата, посещаващи яслата поздравиха гостите с песни и танци, а директорката г-жа Калбурова отправи искрени благодарности към кмета на район „Северен” и неговия екип за новата придобивка и за това, че винаги откликват на потребностите им.

Последва официално откриване на новата рампа пред млечна кухня „Слънчеви усмивки”, находяща се на бул.”Марица” №51.

Лентата прерязаха Минко Кафтански - заместник кмет в община Пловдив, инж.Ральо Ралев – кмет на район „Северен” и Лариса Кътова – заместник-кмет на район „Северен”.

„Направата на тази рампа бе крайно належаща, тъй като майките оставяха децата и количките си на тротоара, за да могат да се качат и да вземат храната за децата си, а толкова години никой не е обърнал внимание на проблема” – коментира инж.Ралев.

В тази млечна кухня се хранят над 400 деца,освен това в район „Северен” има още три разливочни пункта за храна, а директорът г-жа Гавазова твърди, че вече идват да се хранят и деца от район „Централен”.

Рампата е широка 1,30 м., с дължина 13 метра и по нея спокойно могат да преминават всякакъв вид детски колички. Изработена е по изготвен конструктивен проект, отговарящ на всички изисквания и е с наклон 6%. Цената й възлиза на 7500 лв.

Освен рампата над входа на детската ясла е монтирано слънцезащитно устройство, изработено от желязна конструкция с поликарбонатно покритие, което ще предпазва детските колички от дъжд и сняг.

„Рампата вече се ползва с удоволствие от всички, взимащи храна от кухнята. Нека да им е честита!” – сподели инж.Ралев.

Продължава акцията за раздаване на безплатна бутилирана вода в район „Северен” – съобщи кметът на района инж.Ральо Ралев.

Ежедневно до края на седмицата в интервала между 14.00 и 16.00 часа ще се раздават по 500 бр.трапезна вода на гражданите в различни точки на района.

Днес акцията се проведе на кръстовището на ул.”Победа” и бул.”България”, а хората с удоволствие приемаха от разхлаждащата течност и благодариха от сърце на организаторите.

Инж. Ралев призовава възрастните граждани да избягват излизането навън в горещите часове на деня и да приемат повече течности в дните на обявения код „Жълто”.

Четвъртък, 23 Юли 2015 07:59

ПОКАНА

П О К А Н А

 

 

           

 

            УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

 

           

           

            Имам удоволствието да Ви поканя на 24.07.2015 (петък) от 10.30 часа в ДЯ „Дребосъчета”, находяща се на ул.”Победа” №2, където кметът на район „Северен” инж.Ральо Ралев ще открие изцяло обновения двор, оборудван с нови  съоръжения за игра, след което на бул.”Марица” №51 ще бъде открита новоизградена рампа и слънцезащитно устройство пред млечна кухня „Слънчеви усмивки”.

           

 

 

 

 

 

ОЧАКВАМЕ ВИ!

 

 

 

 

 

 

           

       ИНЖ. РАЛЬО РАЛЕВ

       КМЕТ 

 

 

<< Начало < Предишна 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 Следваща > Край >>
Страница 190 от 261

DELOVODNA-SPRAVKA3

m chove-na-stol-320-180-0f44bfc11c31

etajna sobstvenost2

Asymmetrical symbol of Chaos.ant5

banner-monitoring

covid-19-logo22

 

 

DLE 9.6 DLE   UCOZ  joomla!