Съставът на „Биг бенд Пловдив“ с диригент Николай Гешев изнесе специален празничен концерт за жителите на район „Северен“ на откритата сцена в парк „Рибница“. Тържественото мероприятие бе по повод честването на 135-тата годишнина от Съединението на България и празник на град Пловдив. Присъстващите се насладиха на прекрасните изпълнения на солистите на „Биг бенд Пловдив“: невероятните таланти Едит Унджиян, Александър Георгиев-финалист в „Гласът на България“ и Ива Ичевска от „Арт Войс Център“. Младите дарования пяха поп, рок, евъргрийни, джаз и световноизвестни хитове. „Бих искал да поздравя публиката с този хубав концерт в празничния ден.6-ти септември е важна дата в българската история. На такива дати е необходимо да се обединяваме около добри каузи. Трябва едновременно да повдигнем българския дух и да се погрижим за културното израстване на младото поколение“, каза кметът на „Северен“ Стоян Алексиев. Зрителите останаха изключително доволни от концерта, продължил час и половина, подарен им от районния кмет. Ценителите на музикалното изкуство споделиха, че обновената сцена на парк „Рибница“ се превръща в притегателно място за провеждане на подобен род културни събития в „Северен“. Мероприятието се проведе при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки.

По повод честването на 135-та годишнина от Съединението на България и Празник на град Пловдив имам удоволствието да Ви поканя на празничен концерт на „Биг бенд Пловдив“. Концертът ще се проведе на 6 септември 2020 г. (неделя) от 19.00 часа на открита сцена в парк „Рибница“, район „Северен“. Мероприятието ще се проведе на открито при стриктно спазване на Заповедите на Министъра на здравеопазването във връзка с противоепидемичните мерки срещу разпространението на COVID-19 и спазване на минимална физическа дистанция от 1,5 м. от присъстващите на събитието. Входът е свободен! Очакваме Ви! СТОЯН АЛЕКСИЕВ, КМЕТ НА РАЙОН „СЕВЕРЕН”
Облагородява се поредният парк в район „Северен“ - съобщи кметът на района г-н Стоян Алексиев. Паркът е „Сърнена гора“, намиращ се зад жилищен блок на бул.“България“ №99-113. Във връзка с удовлетворяване на желанията на живущите в близост множество родители на малки деца, както и възрастни хора, посещаващи ежедневно парковото пространство, администрацията на района продължава да работи за подобряване на условията им за отдих и почивка. В тази връзка са монтирани 11 броя нови паркови пейки. Съоръженията са с дължина 1,80 метра, с 8 на брой напречни греди и тръбна конструкция с размер 30/30/3 мм. Поставени са в близост до новата детска площадка, която скоро ще бъде официално открита. В близост са монтирани и 3 броя нови осветителни тела – 2 броя лед осветителни тела тип фенер „Макао“ 35 W и 1 брой къса рогатка с 1 бр. лед тяло 60 W. „Надявам се с новите придобивки да създадем повече комфорт, удобство и уют на гражданите, посещаващи парк „Сърнена гора“. Предстои да ремонтираме и пуснем отново в експлоатация питейната фонтанка, намираща се в близост до детските площадки“ – сподели г-н Алексиев.
28 нови паркови пейки се монтират в парк „Рибница” на район „Северен” – съобщи кметът на района г-н Стоян Алексиев. Пейките се монтират от ОП „Градини и паркове” по основните алеи на парка, където има постоянна сянка, за да могат да се използват рационално, както и в близост до новооткритата детска площадка. Съоръженията са с дължина 1,80 метра, с 8 на брой напречни греди и тръбна конструкция с размер 30/30/3 мм. „Получихме множество сигнали от граждани, че пейките в парк „Рибница” са крайно недостатъчни през летния сезон, когато жителите на района са предимно навън и реагирахме незабавно” – коментира г-н Алексиев.
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>
Страница 9 от 266

DELOVODNA-SPRAVKA3

m chove-na-stol-320-180-0f44bfc11c31

etajna sobstvenost2

Asymmetrical symbol of Chaos.ant5

banner-monitoring

covid-19-logo22

 

 

DLE 9.6 DLE   UCOZ  joomla!