Вторник, 05 Декември 2017 08:22

тържествена церемония

С тържествена церемония кметът на район „Северен” инж.Ральо Ралев и екипът му посрещнаха десетките пловдивчани, които присъстваха на запалването на светлините на коледната елха на района.

Дечица от ДГ „Захарно петле” поздравиха гостите с песни и стихове, а за доброто настроение и сгряване на присъстващите в зимната вечер организаторите от районната администрация бяха приготвили червено вино.

Инж. Ралев отправи своите пожелания към всички пловдивчани за здраве, щастие и една по-успешна 2018-та година.

Последва зрелищна заря, която освети небето над живото дръвче, което се намира на бул.”България” пред очна клиника „Луксор”.

За всички присъстващи организаторите бяха приготвили изненада – включването им в томбола с награди.

И както повелява традицията тържеството приключи с право българско хоро.

Понеделник, 04 Декември 2017 08:17

Коледната елха

Днес, 4 декември, в 18 ч. ще бъдат запалени светлините на Коледната елха в район “Северен” в Пловдив, съобщиха от администрацията на района.

Дървото се намира в градинката на бул. “България” пред очна клиника “Луксор”. Кметът на района инж. Ралев ще запали светлините на празничната елха, а за всички присъстващи ще има коледна програма от песни и танци, тържествена заря, томбола с награди и много весело настроение.

От Район “Северен” отправят покана към гражданите да се присъединят към празника.

Кметът на район “Северен” инж. Ральо Ралев бе специален гост днес на патронния празник на СУ “Никола Вапцаров” по покана на директора г-жа  Елена Александрова. Тази година се честват 48 години от създаването на училището, поради което в актовата зала на учебното заведение се събраха учители и ученици, за да отпразнуват с една прекрасна музикално-сценична програма своя празник и също така да почетат паметта и делото на своя патрон.

Днес бе и откриването на нова зала – игротека, която е предназначена за ползване от учениците на целодневна форма на обучение, оборудвана със средства от училищния бюджет и с помощта на училищното настоятелство.

Поредната залесителна акция за есенния сезон на 2017 г. проведе днес администрацията на район „Северен” – съобщи кметът на района инж. Ральо Ралев.

В 11.00 часа бе даден старт на залесяването в двора на СУ “Н. Вапцаров” по инициатива на директора на училището г-жа Александрова. 500 броя храсти от вида лигуструм, вече красят двора на учебното заведение.

В акцията с много ентусиазъм се включиха и учениците от шести и седми клас.

Децата категорично заявиха пред г-жа Александрова, че ще се грижат за храстите, за да порастат големи и красиви.

„Благодаря на децата, които показаха своите умения в засаждането на храстите, както и на директора на ОП „Градини и паркове” Стоян Алексиев за съдействието. В утрешния ден продължаваме с залесяването на района, за да го направим по-добро място за живеене” – коментира инж. Ралев.

 

<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>
Страница 5 от 174

 

 banner-monitoring

 

EH2016 Digitial-Banner 160x600

 

DLE 9.6 DLE   UCOZ  joomla!